tisdag 13 februari 2007

Vem behöver Zlatan?

Zlatans bojkott kallas det i Expressen och mystiken tätnar för ingen tycks veta varför han inte vill spela i landslaget. Men hallå! Orsaken är väl ganska självklar? Hans gigantiska ego tålde inte tillrättavisningen efter bondpermisen helt enkelt. Jag tycker det är dags för Zlatan att växa upp! Han kan inte skylla sin barnsliga osmidighet och stöddighet på "charmig" ungdom längre. Tål han inte att bli tillrättavisad efter att ha brutit mot landslagsreglerna och därför inte vill spela i landslaget så får han stå för det också. Men han kanske inser att det verkar barnsligt och tjurigt och icke PR-mässigt och därför bara mumlar och talar i gåtor. Så vem behöver Zlatan? Svenska landslaget och Lasse Lagerbäck? Knappast, de möjligen tror att de behöver honom men sluta fjäska för barnrumpan nu. Skulle de envisas med att vilja ha honom får de hyra in en Super Nanny för patetiska sångerövertalningar fungerar inte. Big surprise...

---
Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Samma som alltid, alltid samma argument mot Zlatan. Och alltid lika värdelösa sådana från Svensson-analytiker som du.
Tragiskt att folk har så kort minne att de redan glömt allt Zlatan gjort för Svensk fotboll.
Kom med något kreativt, du vet inte ens anledningarna till bojkottningen. Lika lite som ja vet, därför ger jag mig inte heller in och klagar på det. Idioti.
Zlatan behövs och han kommer behövas i landslaget. Jippie, 2-0 mot Egypten. Såg ju väldigt positivt ut framåt.

Förässten, "stora ego" eller vad du nu väljer att klassa honom som. Vartifrån har du fått den bilden? Media? Är bilden rättvis? Känner du honom?

/ Jacob, Zlatanist.

Bertil sa...

Haha!! Zlatanisten, det är famimej dags att Zlatan växer upp och tar ansvar för sina handlingar som vi svenssons måste göra. Han är en duktig fotbollsspelare, det medges, men knappast oersättlig. När det gäller storleken på egot behöver man knappast känna honom för att inse att han skulle behöva minska det något.